Printables för Bible Journaling del 4

Här kommer ett klipp om hur du kan använda dina printables som dekopage! Du får se hur du kan skriva ut dina egna dekopagepapper och sätta in i din Bibel! Jag använder silkespapper, men det funkar också finfint med tex en vanlig vit servett! Vill du veta hur så kolla in klippet direkt!

Printables kan användas på så många olika sätt, och det finns ett jätteutbud av printables, både gratis och betalda, runt om på nätet. Men hur gör man egentligen för att få in alla snygga bilder och texter från dataskärmen till bibelsidan? I denna lilla serie hoppas vi ge några tips och idéer!

Detta är den 4 delen i vår Printableserie, och denna gången visar vi en lite ovanligare (men mycket användbar!) teknik: Vi skriver ut vår pdf på silkespapper och klistrar in med Clear Gesso som dekopagelack. Fördelen med silkespapper är att  det inte är lika skört som servetter och det är mindre risk att misslyckas med utskriften. Silkespapper är lite mindre transparent, men får man bara bra täckning med limmet så går det bra att se texten igenom motivet!

Bilderna som används i klippet kommer från vår egen printable som finns att ladda ner helt gratis på våra freebiesida, exklusivt för våra månadsbrevsprnumeranter (både gamla och nya, om du inte redan är det, skriv upp dig direkt!)

Missade du de första delarna? Här hittar du Printables med kopieringspapper, Printables med Clear sticker paper och Printables med målarboksbilder

 

Och glöm inte att följa oss på Youtube och andra sociala medier så du inte missar nästa klipp eller freebie!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail