Printables för Bible Journaling del 5

Adressetiketter, ni vet vita papper med klister på baksidan och skurna i massa rektanglar som man ska skriva ut adresser på (som aldrig hamnar i mitten på rutorna)? De finns i massa olika varianter, där rektanglarna är utskurna i olika storlekar. Och det bästa är att det finns hela A4ark, som är en enda stor etikett. Perfekt för att skriva ut en printable på, klippa ut och klistra in. Inget kladd med lim, ingen riska att det inte fäster, inga hundöron i hörnen. Å inte speciellt dyrt!

Printables kan användas på så många olika sätt, och det finns ett jätteutbud av printables, både gratis och betalda, runt om på nätet. Men hur gör man egentligen för att få in alla snygga bilder och texter från dataskärmen till bibelsidan? I denna lilla serie hoppas vi ge några tips och idéer!

Bilderna som används i klippet kommer från vår egen printable som finns att ladda ner helt gratis på våra freebiesida, exklusivt för våra månadsbrevsprnumeranter (både gamla och nya, om du inte redan är det, skriv upp dig direkt!)

Missade du de första delarna? Här hittar du Printables med kopieringspapper, Printables med Clear sticker paper , Printables med målarboksbilder och Printables på silkespapper

 

Och glöm inte att följa oss på Youtube och andra sociala medier så du inte missar nästa klipp eller freebie!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail