Printables för Bible Journaling del 3

Här kommer ett klipp om ett annat sätt att använda Clear Sticker Paper. Printables med målarboksbilder!

Printables kan användas på så många olika sätt, och det finns ett jätteutbud av printables, både gratis och betalda, runt om på nätet. Men hur gör man egentligen för att få in alla snygga bilder och texter från dataskärmen till bibelsidan? I denna nya lilla serie hoppas vi ge några tips och idéer!

I denna videon, den tredje i vår lilla serie, visar vi hur man kan skriva ut (eller kopiera) målarboksbilder på Clear Sticker Paper och klistra in på en bibelsida. Jättebra teknik om man inte gillar att teckna själv utan hellre bara färglägger. Du behöver heller ingen “Specialbibel” som Inspire Bible eller liknande med färdiga bilder eller breda marginaler. Texten syns jättebra igenom det transparenta klisterpappret och färgen är inte heltäckande. Jag skulle kunna fylla en hel bibel med denna tekniken…

Bilderna som används i klippet kommer från vår egen printable som finns att ladda ner helt gratis på våra freebiesida, exklusivt för våra månadsbrevsprnumeranter (både gamla och nya, om du inte redan är det, skriv upp dig direkt!)

Missade du de första delarna? Här hittar du Printables del 1 och Printables del 2

 

 


Och glöm inte att följa oss på Youtube och andra sociala medier så du inte missar nästa klipp eller freebie!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail