Mina 5 BÄSTA tekniker för Bible Journaling

Jag älskar att testa nya färger och tekniker för Bible Journaling! Men ändå är det några få tekniker som jag väldigt ofta faller tillbaka på, som återkommer igen och igen och igen. Här delar jag med mig av dem!

Oavsett om man är nybörjare inom Bible Journaling eller om man redan fyllt hela biblar med färg så är det alltid inspirerande att se andras favorittekniker. Det kan vara en inspirationskälla för att få nya idéer, eller en kunskapsbank för att veta vilket material man ska lägga sina födelsedagspengar på… (japp, alla mina födelsedagspengar går till Bible Journaling material…)

Det blir alltid bättre när vi delar med oss av den kunskap och erfarenhet vi har, så dela gärna dina favorittekniker i kommentarerna här på hemsidan, på Youtubekanalen eller i Facebookgruppen Bible Journaling på svenska!

 

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail