5 steg för Bible Journaling jag (nästan) alltid gör

Man kan göra Bible Journaling på otroligt många sätt. Olika färger, olika tekniker, olika avancerade, olika stil osv. Men jag har 5 steg som jag i princip alltid följer, oavsett teknik osv. I detta klippet går jag igenom dem, en efter en. Jag har gjort flera hundra Bible Journalingsidor och tycker att denna processen är allra bäst! För mig iaf.

Kolla igenom den och testa om det passar dig också! Kanske är det redan ganska likt hur du gör idag? Kanske får du ett tips som tar din Bible Journaling lite djupare? Kanske har du inte vågat testa för du vet inte var du ska börja? Oavsett hoppas jag att du hittar något matnyttigt i denna film.

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail