Vad är en Life Binder / Travelers Notebook?

Har du hört talas om Travelers Notebook? Midori? Life Binder? Fauxdori? Travelers Journal?
Det är en lika enkel som genial idé! Det är ett fodral, oftast gjort av läder, som håller ihop ett antal häften. Lätt att variera och anpassa efter just dina behov!

Denna video är en introduktion till vår miniserie om Travelers Notebook, eller Life Binder som vi fördrar att kalla det.
Vi går igenom vad det är för något, hur man kan använda det, vad det kan kallas, vad det kostar att köpa färdiga mm.


I filmen finns ett par skärmdumpar från två butiker som säljer färdiga Travelers Notebooks. Kreativ Tro är inte sponsrad eller har något samarbete med dessa, men har med dem ändå som tips för den som vill köpa. Länkar till butikerna hittar du här:
Panduro
CiLi in Papers

 

Vill du göra dina egna omslag så kolla här! Originalmaterialet är läder, för det är slitstarkt och snyggt!

 

Får du inte tag på läder, eller vill du ha ett mönstrat omslag till en ännu billigare peng?
Kolla in detta klippet där jag visar hur man gör ett omslag i papper och mossgummi/dekorgummi.

 

I nästa klipp går jag igenom hur man kan göra sina egna häften / inserts. Det finns färdiga häften att köpa, men om du gör dem själv så är flexibiliteten så mycket större! Välj storlek, papper och innehåll helt fritt. Använd nedladdningsbara häften att skriva ut, eller gör egen design. Klicka HÄR för att komma till våra pdfer med häften, redo att ladda ner och använda! Helt gratis! (Obs materialet är lösenordsskyddat, prenumerera på vårat nyhetsbrev så får du koden!)


Nästa klipp är det bästa!

Detta är mitt mest använda häfte, och grunden för min kärlek till Travelers Notebook/ Life Binder! (även om det egentligen inte har något med det fenomenet att göra utan är helt fristående och kan användas med bara ett blankt papper och en penna)
Det handlar om Prayer Journal, och jag kallar min för Förbönsdoodle.

Har du också en längtan efter att be för din familj, dina vänner mm, men det blir liksom inte av för du vet inte riktigt vad du ska säga eller be om? Så var det för mig, men det har ändrats helt med hjälp av Förbönsdoodle, ett kreativt, ordlöst sätt att be för andra! Kolla klippet så får du se vad det är!

 

 

Fler videor kommer snart med tex tips/tricks/hacks! Håll ögonen öppna, snart kommer det!

 

Gå gärna med i Facebook-gruppen “Bible Journaling på svenska”, du hittar den här

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail