Lyft din Bible Journaling med bakgrundstekniker!

Intro till miniserie om bakgrunder! Sammanfattning av en del av de bakgrundstekniker som döljer sig i våra tidigare videos. Se hur du kan använda Distress ink, akvarell och Gelatos i din journaling! Lika enkelt som snyggt!

 

Att göra bakgrunder är ett strålande sätt att lyfta din Bible Journaling! Det är roligt och blir ofta ett slående resultat! Passar perfekt som man inte vill/kan/orkar teckna och måla i vanlig mening!
Det finns många olika typer av färger man kan använda till bakgrunder, du har säkert redan något hemma eller så kan du få tag på det för en billig peng. En elegant tonad bakgrund eller en intresseväckande bakgrundsbild ser ofta svår ut att göra, men är oftast inte det! Och det krävs väldigt lite färg! Bra, eller hur?

Nu sätter vi igång! Här är introt som samlat tekniker som redan finns i våra utlagda klipp, men där fokus varit på någon annan del av Bibel Journaling processen.

 

 

 

 

Gå med i Facebook-gruppen “BIBLE JOURNALING PÅ SVENSKA”, du hittar den HÄR: https://www.facebook.com/groups/1718864735085144

Följ oss på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVFs2UCwqL4SZy9UXQnhihA

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/kreativtro/

Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/kreativtro/

Följ oss på Pinterest: https://www.pinterest.se/kreativtro/

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Spara på Pinterest
Dela på email
Tipsa en vän via mail